martes, 9 de octubre de 2007

Collons com pedrega xeic

Després d'un ou de dies sense postejar res, ja deveu pensar:
-Aquest tiu s'ha mort pel camí
o bé
-A aquest paio se l'han menjat els natius
o bé
-Estarà a la presó?
o bé
-O bá, cada dia te quiero maaa

Estic bè (com una ovella, com volguent dir) , tranquils.

Mireu, doncs la cosa comença a funcionar, un ja té un mínim teixit social, i em saluda penya pel carrer que no sé qui collons son (Tu eres el del otro dia, que blablablabalbalablablab, verdad?). Exemples com:

-Tio, tienes que ir a las fiestas del Socorro, que son la puta polla.
-Sí, si estuve el otro sabado....
-.....Mecagondiós, si yo estuve hablando contigo a las 7 de la mañana!
-Pozi...

Dijous passat, amb uns paios de Múrcia, i una colegui "utòctona canaria", vam fer una petita, però sempre agradable ruta de baretos, del estil "ostia, aqui hay 2 por 1, ¿entramos?", o bé, "¿Unos chupitos?" obès (de obesitat) "Cambiamos de local, ¿vale?"... Total, que al final acabo entrant a un garito, on hi havia un tiu darrere la barra amb un micro... Ja veieu el destello en els meus ulls, oi?

M'armo de valor i :"¿Me dejas el micro un momento?", el tiu me'l deixa, i jo començo a fer el ruc: bum, pa, chikichiki pum pa. La penya mirant, flipant, convidant...

Ara passem a lo que seria ja, bé, ehem, a lo que seria el dissabte. Santa Crú, locals chulos, nosequé, pascual, i la penya amb els que anavem (radikal lokals), diuen ke anem on tanca més tard. Ok, però al arribar i veure banderes multicolors, dic "Ostia nene, que aquí van al rebiente", i efectivament. Hi havia de tot, però millor tenir l'esquena prop de la paret, per si de cas, tuJaMentens, com volguent dir... Al final la cosa no va anar tant malament, vaig acabar esmorzant amb una chavala, ke si mobils, que si nosequè..."¿Como te llamas?"(no, no es deia Monste), "Sherez4de.", "EING??, apuntamelo en el movil ¬¬". Hora estimada de fotre els peus a casa "10 AM". Podilo, que aquí te lo explican rapido.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Joder la noia té nom de página web x'DDD

--
gon

nhano dijo...

tu si que esplicas las cosas rápido campeon...

Unknown dijo...

Per cert, potser no has començat classes o no hi has nat a cap perquè si no recordo malament no has posat res about de University of TFN. O sinó és que a les classes també hi ha una barra i et serveixen cubatazos i no ho he sapigut veure a la teva obra literaria de blog...si és així digamu q em pillo el primer avió que hi hagi cap allà!!!